Лідер партії "Батьківщина" та екс-прем'єр Юлія Тимошенко захворіла на коронавірус.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власні достовірні джерела.

Наразі інформація про те, де і коли екс-прем'єр встигла заразитися на китайський вірус, відсутня.

На даний момент відомо, що разом з Юлією Тимошенко позитивний тест на ковід отримали й члени її сім'ї: донька Євгенія та її чоловік Артур Чечоткін. В якому стані знаходиться лідер партії "Батьківщина", чи перебуває на лікуванні та де знаходяться її близькі - поки невідомо.

З соцмереж відомого політика-жінки можна зрозуміти, що вона часто зустрічалась з однодумцями та спілкувалась з журналістами без засобів індивідуального захисту та не дотримуючись правил соціального дистанціювання. З фотографій в мережі Instagram видно, що Юлія Тимошенко перебувала в оточенні громадян, які також не мали засобів захисту проти вірусу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Фото: Instagram

Сама Тимошенко та її близькі на даний момент не повідомляли про свою хворобу та стан здоров'я, проте зранку політик виклала у соціальних мережах привітання громадян України з Днем державного прапора.

Нагадаємо, що ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу - МОЗ оновило статистику на 23 серпня.

Як повідомляв портал "Знай.ua", симптоми Covid-19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.

Також "Знай.ua" писав, що медики нарешті визначилися, чи потрібні дітям маски — батьки будуть засмучені.