На офіційній сторінці президента України Володимира Зеленського в соціальній мережі Instagram було розміщене відеопривітання з Днем Незалежності. Основною ідеєю ролика є те, що Україна є такою, якою її робить її населення.

Читайте Знай в Google News!

Починається відео на Софіївській площі. Камера показує пам'ятку архітектури Софію Київську і її дзвіницю. Дзвонять дзвони, з дзвіниці можна побачити Києво-Печерську лавру.

Далі нас переносять у різні місця України, демонструючи людей різного роду занять: робітників, робітниць, спортсменів, артистів і навіть на коротку мить — поліціянтів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Приділяється увага і захисникам вітчизни — їх представляють воїни ЗСУ, які служать в районі Авдіївки.

"Якою є наша країна, де кожен куточок такий різний?" — запитується у відео. Але це запитання не риторичне — вона така, якою її роблять українці.

"Країна де читають", "Де люблять тварин" "країна посмішки та щирості" "світла та добра", — можна почути на відео серед безлічі інших теплих слів.

Кадр з відео
Кадр з відео

Візуальні образи доволі різноманітні — це і фехтувальники, і пекарки, і сталевари, і швеї, і балерини, і ще дуже-дуже багато хто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом". Христя Фріланд стала першою жінкою на посаді міністра фінансів Канади після відставки Білла Морно.

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч