Представники політичної партії "Ппозиційна платформа - За життя" зробили заяву щодо нападу Нацкорпусу на депутата Тетяну Плачкову з їхньої партії та депутатів Одеської міської ради — Лідію Леонідову та Богдана Гіганова. Крім них постарали і журналісти знімальної групи телеканалу ZIK. Подібна подія є прямим доказом повної безкарності націонал-радикалів.

Читайте Знай в Google News!

У заяві йдеться про те, вчинене "молодчиками" перешкоджання законній професійній діяльності депутатів і журналістів, а також порушення громадського порядку і застосування сили до оточуючих, було за відсутності протидії з боку співробітників правоохоронних органів.

"Націонал-радикали усвідомлено і за сприяння правоохоронних органів реалізують "теорію розбитих вікон", яка розглядає окремі правопорушення не тільки як індикатор криміногенної обстановки, але і як активний фактор, що впливає на рівень злочинності в цілому, що заохочує її", — також написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Національний корпус" таким чином привчає активістів до свободи і права порушення закону при потуранні правоохоронних органів. Подібне призведе до хвилі тяжких злочинів, серед яких тероризм, захоплення заручників і вбивства.

"Подія в Одесі є черговим підтвердженням того факту, що Зеленський і його оточення не здатні забезпечити безпеку громадян", — стверджують в ОПЗЖ, додаючи, що таке відбувається навіть в день головного державного свята.

Ця подія, на думку представників партії, є помстою народному депутату Тетяні Плачковій з боку націонал-радикалів. Всьому виною критика влади з її боку за нездатність прибрати танкер "Делфі" з пляжу і принципова позиція.

"Опозиційна платформа - За життя" вимагає позбавити Одесу від нинішнього мера Геннадія Труханова," Муніципальної варти", яка контролюється ним, і від тих же націонал-радикалів. Останніх необхідно притягнути до кримінальної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко їдко висміяв Зеленського в рекламі:"Україна це ми".

Як повідомляв "Знай.ua", Тимошенко злягла з хворобою, за нею слідом-найближчі люди: що з лідером "Батьківщини".

Знай.ua писав, Медведчук заявив про формулу національного успіху, яка буде об'єднувати людей.