Ігор Петрашко, який виступає міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, заробив за липень 47,2 тисяч гривень. При тому, що його заступники зуміли заробити від 12 тисяч до 151 тис. гривень.

Читайте Знай в Google News!

Державний секретар Міністерства заробив стільки ж, скільки і міністр. Ця інформація стала відома після запиту з боку журналіста "Українських Новин". Мінекономіки надало дані, з яких можна дізнатися про розмір зарплати кожного із заступників, держсекретаря і Петрашка.

Так, Костянтин Марійович, який виступає державним секретарем, заробив 47 230 гривень, заступники міністра Тарас Висоцький — 145 181 грн., Дмитро Романович — 131 642 гривень та Світлана Панаіотіді-59 082 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зарплата першого заступника Юлії Свириденко становить понад 140 тисяч гривень, заступників Міністра - 151 244 гривні, Ігоря Дядюри — 47 230 грн., Сергія Глущенка — 47 тисяч гривень, а Ірини Новікової, яка була призначена 22 Липня — 12 920 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям слід чекати жорсткого карантину? Прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що країна не буде повертатися до повного локдауну (закриття установ, підприємств і організацій) навіть у разі настання так званої "другої хвилі" захворюваності коронавірусною інфекцією COVID-19.

Як повідомляв "Знай.ua", САП визнала - збитків від "Роттердам+" немає, Герус має відповісти за обман-Волинець

Знай.ua писав, ДБР розслідує розтрату НАБУ бюджетних коштів у провальній справі "Роттердам+" - Вовк