Відомий український блогер і політичний оглядач Олексій Голобуцький звернув увагу своїх читачів на "пригоди" білоруського президента Олександра Лукашенка з бойовим автоматом.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олексія Голобуцького в мережі Facebook.

Публікація Олексія Голобуцького, скріншот: Facebook
Публікація Олексія Голобуцького, скріншот: Facebook

"Лукашенко збирався з автомата відстрілюватися від американських ядерних ракет. Лукашенко пояснив громадськості, чому це він гуляв з автоматом, бо до кордонів Білорусі з Берліна перекинули 18 американських літаків F-16, а це "всього 15-20 хвилин польоту від нашої території": "Незрозуміло, що у них на підвісках. Може, ядерна зброя, я виходжу з найгіршого варіанту. ... І ви мене починаєте критикувати, що я з автоматом там бігаю по вулиці і готовий стріляти у власний народ. Слухайте, я за чверть століття в народ ніколи пальцем не показував, не те щоб стріляти". Дуже просте і логічне пояснення. Так кожен досвідчений президент робить: раптом йому скажуть, що над столицею з'явилися літаки з ядерними ракетами, - а автомат вже під рукою. Раз-два, і досвідчений президент з двох рук розстрілює і літаки, і ракети. Все ж почуття гумору у Лукашенка специфічне...", - пише Олексій Голобуцький.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що МЗС Республіки Білорусь у відповідь на запит російського інформагентства дало офіційний коментар щодо стану міжнародних зв'язків між власне Білоруссю і Україною. Як стверджує офіційний Мінськ, Україна демонструє відсутність свободи в зовнішніх відносинах і несе повну відповідальність за своє втручання в справи республіки, а також за наслідки своїх дій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Україна "заморозила" всі контакти з Білоруссю, Кулеба назвав причини: "З Лукашенком не спілкуємося".

Як повідомляв Знай.uа, колишній ОМОНівець потужно звернувся до колег з Америки: "опустіть зброю, вас приймуть як героїв".

Знай.uа писав, уряд Зеленського введе нові штрафи, хворих українців каратимуть гривнею.