Скандально відомий російський політик Володимир Жириновський ввів собі російську вакцину від коронавірусу. Про це свідчить відео, на якому скандальному політику вводять вакцину у руку.

Читайте Знай в Google News!

Жириновський вирішив стати піддослідним у тестуванні російської вакцини від коронавірусу, у якої вже знайшли 144 побічних ефекти.

"Вся Росія повинна бути здоровою. Американців нам шкода, там мільйони заразились і мільйони загинуть", - заявив Жириновський, заправляючи сорочку в штани.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лідер ЛДПР став добровільним учасником великих постреєстраційних клінічних досліджень першої в світі вакцини від коронавірусу "Супутник V", розробленої Центром ім. Гамалії МОЗ Росії.

Крім Володимира Жириновського, на цьому етапі досліджень вакцину отримають 40 тисяч громадян Росії, що відповідає кращим світовим стандартам.

У ЛДПР закликали в першу чергу вакцинувати саме членів партії. При цьому, на думку ліберал-демократів, вакцину не варто видавати членам КПРФ. До цього Жириновський не раз критикував представників КПРФ за проведення масових заходів під час пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Путін випробував дивну вакцину на власній доньці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Жириновський остаточно збожеволів і запропонував "випалити" Україну.

Також "Знай.uа" писав, що Жириновський похвалив "російськомовних" політиків України і закликав Зеленського взяти з них приклад.