В українській столиці вранці, 2 вересня, невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова. Інцидент стався приблизно о 5 ранку біля кафе "Джав" у Шевченківському районі Києва.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на інформацію від правоохоронних органів.

Антон Поляков, скріншот: YouTube
Антон Поляков, скріншот: YouTube

Повідомляється, що дві людини завдали Полякову тілесні ушкодження, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення", щоб затримати зловмисників. Медики надали потерпілому нардепу допомогу на місці і не госпіталізували.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що Антон Поляков потрапив до парламенту від Партії "Слуга народу", але 15 листопада 2019 року разом з колегою Ганною Скороход його виключили з фракції за "неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції". А 16 грудня 2019 року Поляков подав заяву про вихід з партії "Слуга народу".

Поляков є членом Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, голова підкомітету з питань додержання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Полтаву підняла на диби п'яна бійка озвірілих самок - волосся, кігті та удари по голові.

Як повідомляв Знай.uа, Кличко призначив нового заступника замість звільненого за бійку з копами Слончака.

Знай.uа писав, у Києві на блошиному ринку покупець побився з продавцем за купу барахла.