Політична сила" Перемога Пальчевського " стала альтернативою для всіх українців, які перестали довіряти нинішній владі.

Про це в інтерв'ю телеканалу News One заявив лідер політсили, громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський

"Ми тут надовго і всерйоз. Наша партія" Перемога Пальчевського " створена тому, що утворилася зона недовіри до новообраних і старообраних політичних гравців, яких народ хоче віднести на звалище історії. Тому повинні бути інші люди", - сказав Андрій Пальчевський.

Він також розповів, чому створив політичну силу" Перемога Пальчевського " і як відбирає людей у свою команду.

"Під тиском безлічі киян я вирішив йти на вибори. "Перемога Пальчевського" - це Всеукраїнська партія. Відчув це особисто, під час поїздки в Рівненську область. Я відбирав людей, які підуть від нашої команди на вибори. Наприклад, Віталій Герман, який піде на мера Рівного, він все життя пропрацював у місцевому самоврядуванні. Зараз у нього з'явилася можливість висуватися", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила "Перемога Пальчевського", лідером якої є Андрій Пальчевський. Політик вже представив у Київській та Рівненській областях команду партії, яка братиме участь у місцевих виборах 25 жовтня цього року. У найближчі місяці Пальчевський планує представити свою команду по всій Україні.