Народна обраниця від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук, яка претендує на посаду мера Києва прокоментувала відео зі зйомок її передвиборчого ролика, який злили в мережу. На цьому фрагменті українці побачили, як депутатка літала із зеленою парасолькою в руках, але повністю агітаційний ролик ще не готовий. Про це Верещук розповіла в коментарі виданню "Страна".

Читайте Знай в Google News!

За словами нардепа, вона боїться висоти, але поборола свої страхи і злетіла над Києвом, щоб викликати емоції в електорату. "Зізнаюся, що я боюся висоти. І я заради цього, заради ролика, заради того, щоб дійти короткою стежкою до емоцій наших виборців, піднялася над Києвом на чотири метри! І обіцяю киянам, що буду це робити і далі, тому що вважаю, що ми повинні мати бачення, повинні... бачити Київ зверху, бачити проблеми, розуміти, а потім спуститися і вирішити їх", - розповіла Ірина Верещук.

Пані-мері ніяк не може повернутися 🤔😂

Geplaatst door Рукавички Кличка op Donderdag 3 september 2020

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також вона підтвердила, що в зйомках відео був задіяний дублер. Крім того, претендентка на мерське крісло пояснила символізм свого передвиборчого відео. "Я уособлюю ці зміни, готова взяти на себе відповідальність... щоб ці зміни стали реальністю", - заявила Верещук. Дату виходу ролика поки не називають, бо там є елементи, важкі у виконанні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, конкурентка Кличка Верещук "повісилася" над мостом перед виборами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Верещук із зеленою парасолькою "злетіла" над Києвом і переплюнула Кличка.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Верещук "вселився" Кличко в прямому ефірі, журналісти давляться реготом.