Лідери країн "нормандської четвірки" зустрінуться лише після того, як відбудуться переговори на рівні їхніх радників і міністрів закордонних справ.

Читайте Знай в Google News!

Про це в інтерв'ю "Радіо Свобода" повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба, відмовившись назвати дату зустрічі радників через те, що раніше її раптово перенесли.

За його словами, напередодні переговорів президентів в Тристоронній контактній групі були досягнуті "дуже серйозні результати".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Наприклад, ТКГ нарешті погодили план з розмінування. Є дуже серйозні проблеми, пов'язані з ультиматумом російської сторони щодо постанови Верховної Ради про місцеві вибори. Тобто ситуація як завжди 50 на 50. Є таке "м'ясо", яке можна покласти в основу дипломатичної "страви" для лідерів, але є і серйозні поки що перешкоди для її проведення", – розповів Кулеба.

Він також зауважив, що Україна налаштована абсолютно рішуче працювати над тим, щоб рухатися вперед і вирішувати проблемні питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше