У Головнокомандувача Збройних сил України Руслана Хомчака виявлено коронавірус. При цьому ще кілька днів тому він був на роботі і виглядав здоровим.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на високопоставлене джерело в Міноборони. Цю інформацію підтвердив високопосадовець в Міністерстві оборони України.

Руслан Хомчак, фото: armyinform
Руслан Хомчак, фото: armyinform

"Це правда. Хоча ще кілька днів тому ми бачили його на роботі і виглядав він абсолютно здоровою людиною", – заявив представник оборонного відомства.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Минулої доби у лавах ЗСУ було виявлено 44 людини з COVID-19. Семеро з них були госпіталізовані. При цьому в командуванні Медичних сил запевнили, що стан всіх хворих задовільний, вони отримують все необхідне лікування.

Всього станом на ранок 10 вересня в Збройних силах хворіють 643 людини. За час епідемії одужали 1440 людей, було зафіксовано шість летальних випадків.

Руслан Хомчак
Руслан Хомчак

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчитель "Християнської етики" залякав дітей пеклом, батьки обурені: "Будуть горіти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"