В інтерв'ю, яке дав ексглава офісу президента Андрій Богдан було багато різних фантазій та припущень. А у тому, чи були там реальні факти, повинні розібратися компетентні органи.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив народний депутат, керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко В ефірі телеканалу "Україна 24", відповідаючи на питання чи дійсно глава ОП Андрій Єрмак співпрацює з керівництвом РФ і погоджує в Москві кадрові призначення.

Андрій Богдан, скріншот: YouTube
Андрій Богдан, скріншот: YouTube

"Там багато було різних фантазій, припущень, допусків. Чи були там факти, треба дійсно, щоб компетентні органи розбиралися, якщо вони будуть, але звучало досить високохудожньо. Ми ж розуміємо, що на 6 або 7 році тих подій, які в Україні відбуваються у відносинах з Російською Федерацією, щоб щось з людиною зробити досить сказати - співпрацює з Російською Федерацією", - сказав він. Олександр Корнієнко

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ексглава офісу Президента Андрій Богдан в інтерв'ю Дмитру Гордону також заявив, що за його інформацією в київському ресторані Sanahunt чинний голова офісу Президента Андрій Єрмак зустрічається з п'ятим президентом України Петром Порошенком.

А щодо операції з упіймання найманців російської приватної військової компанії "Вагнер" Богдан заявив, що вона була зірвана людиною "з найближчого оточення" президента України Володимира Зеленського. Також він говорив, що іноземні спецслужби вірять в існування домовленості про спільні поступки між Україною і Росією.

Варто зауважити, що у зв'язку з цими заявами ДБР викликало Андрія Богдана на допит.

Андрій Богдан, скрін з відео
Андрій Богдан, скрін з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчитель "Християнської етики" залякав дітей пеклом, батьки обурені: "Будуть горіти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"