Лідерка політичної партії "Батьківщина" та народна депутатка Юлія Тимошенко одужала після коронавірусного захворювання. Однак, наразі у неї залишається запалення легень.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила речниця партії "Батьківщина" Марина Сорока у Фейсбуці.

Негативний тест на Covid-19 Тимошенко отримала 11 вересня. За словами речниці, Юлія Володимирівна почуває себе "значно краще", а лікування запалення йде успішно.

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube
Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Нарешті настала черга добрих новин! Щойно Юлія Володимирівна отримала негативний результат тесту на COVID-19. Коронавірус подолано. Вона почуває себе значно краще. Поки залишається запалення легень, але лікування йде успішно, і незабаром вона вже повернеться до нормального життя і до роботи.", — написала Сорока. Марина Сорока

Нагадаємо, про інфікування коронавірусом Юлії Тимошенко 23 серпня повідомила речниця партії Марина Сорока. У депутатки була температура до 39 °C, а її стан оцінювали як важкий. А вже за 2 дні Марина Сорока написала, що Тимошенко перебуває в лікарні у важкому стані, їй призначили інтенсивний курс терапії. 2 вересня стало відомо про те, що політикиня подолала кризовий стан.

Скріншот: Фейсбук
Скріншот: Фейсбук

Нарешті настала черга добрих новин! Щойно Юлія Володимирівна отримала НЕГАТИВНИЙ результат тесту на COVID-19....

Geplaatst door Marina Soroka op Vrijdag 11 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко "відходить" від хвороби в елітному маєтку з пляжем та садом: показали володіння політикині

Як повідомляв портал "Знай.ua", як подолати тривожність дітей на початку навчального року: дієві поради батькам

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"