Протягом двох тижнів Юлія Тимошенко боролася з Covid-19. Лідерка "Батьківщини" потрапила в лікарню і проходила інтенсивну терапію. Її прессекретарка Марина Сорока повідомляла, що у нардепа тримається висока температура. Згодом політикиня пішла на поправку і її виписали.

Читайте Знай в Google News!

1 вересня політолог Тарас Березовець з посиланнями на свої джерела повідомив, що Юлія Володимирівна вдома і навіть проводить наради з депутатами. Сама Тимошенко днями вийшла на зв'язок і опублікувала у Фейсбуці подробиці перебігу хвороби.

"Майже два тижні боротьби з важкою хворобою змінюють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи пізніше... А сьогодні нарешті кризовий стан вдалося пережити, І хоча до одужання ще далеко, тепер вже є можливість крок за кроком повертатися до нормального життя", - написала нардеп.

Майже два тижні боротьби з важкою хворобою міняють відчуття реальності. Але про це поговоримо трохи згодом... А...

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще
Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 2 september 2020

Як пише видання "Уніан", Юлія Тимошенко з донькою живуть в елітному передмісті, у сусідніх селищах по Старообухівській трасі. Юлія Володимирівна багато років знімає особняк в Козині з особистим пляжем і мальовничим садом. Будинок знаходиться в закритому котеджному містечку "Срібна хвиля". Зазначається, що за документами особняк на 588 кв. м. та земельна ділянка 33 сотки належить кузині політикині Тетяні Шараповій - доньці Антоніни Ульяхіної, тітки Тимошенко. Сама ж Ульяхіна є власницею ще 27 "золотих" соток по сусідству.

У будинку журналісти побачили відкриті вікна, різними кольорами світиться і струмує фонтан посеред озера, на пляжі стоять шезлонги і припаркований водний мотоцикл. Весь двір Тимошенко потопає в петуніях, а центральний вхід в будинок прикрашають кущі у вигляді кубів.

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube
Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Маєток Євгенії Тимошенко знаходиться серед сосен, але має безпосередній вихід до жвавої траси. Донька лідерки "Батьківщини" живе там понад 10 років. Котедж в стилі шале записаний також на Антоніну Ульяхіну, депутата Дніпровської облради. Будинок і 46 соток землі обійшлися при покупці в 3 000 000 грн.

Минулого року сама Євгенія Тимошенко докупила ще 10 соток поруч і почала розбудовувати свою ділянку. Пара виховує дочку Єву (4 роки), а в серпні 2019 у них народився син. У дворі для дітей побудований ігровий майданчик з гойдалками і пісочницею. А під блакитним навісом, схоже, що критий басейн, якого раніше не було на ділянці.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила у Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я