Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готується до проведення масштабних військових навчань Російською Федерацією. Про це глава держави розповів в ході прес-конференції в Одесі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в 20-х числах вересня Російська Федерація проведе масштабні військові навчання "Кавказ-2020" поблизу українського кордону. За словами представника Головного управління розвідки Вадима Скибицького, російські війська відпрацьовуватимуть фактичне вторгнення на українські території.

Володимир Зеленський заявив, що питання даних навчань "детально і глибоко" обговорювалося з Генеральним штабом Збройних сил, Міністерством оборони, а також з розвідкою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"ми готові до цього питання, ми нічого не боїмося", - підкреслив глава держави.

Варто відзначити, що в ході навчань "Кавказ-2020" поблизу українського кордону будуть відбуватися маневри 3-й, 144-й і 150-й мотострілецьких дивізій армії Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський провів розмову з польським колегою Анджеєм Дудою.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олена Зеленська повідомила, що Україна офіційно отримала статус повноправної учасниці "Партнерства Біарріц".

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях політична партія" Слуга народу " презентувала 8 кандидатів у депутати Чернівецької міської та обласної рад.