У мережі всплило особисте листування в коментарях голови Офісу Президента Андрія Єрмака і української моделі, а також онуки учасника ТКГ Вітольда Фокіна Маші Фокіної. Тоді Єрмак ще не обіймав офіційних посад, однак українців все ж збентежила двозначність і потенційний сексуальний підтекст у листуванні топ-чиновника.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише канал Рагу.лі.

"Перепрошую за черговий сюр на ніч.

Пам'ятаєте про сміхуйовочку про "примхливу розкішницю" Машу Фокіну? (в коментах нагадаю, якщо забули).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так от, розкішниця сказала

"Я лично познакомила дедушку с Ермаком. Это было наше личное решение, чтобы дедушка начал заниматься этим. Они нашли общий язык с Андрюшей - как закончить эту войну"", — йде мова у пості.

Перепрошую за черговий сюр на ніч. Пам'ятаєте про сміхуйовочку про "примхливу розкішницю" Машу Фокіну? (в коментах...

Geplaatst door Рагу.лі op Zondag 13 september 2020

Це була відсилка до зізнання Маші Фокіної в тому, що саме вона посприяла призначенню дідуся на посаду.

""Я познайомила сама особисто з Андрієм Єрмаком, тому що це мій друг і це було моє особисте рішення, щоб дідусь почав займатися цим. Він Шахтар, він був начальником шахти, і для нього це завжди було важко. Він не знав, що Андрійко Єрмак – це мій добрий друг дитинства і йому якраз теж потрібна була допомога", - розповіла Фокіна "Світському життю".

Замість ТП

Маша Фокіна повертається. І байдуже, якщо ви не знаєте хто це. Кидайте в коменти ідеї до нашого евфемізму з цього уривку.

Geplaatst door Рагу.лі op Dinsdag 31 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський доручив мир на Донбасі прихильнику анексії Криму Фокіну: "Захопили б американці".

Як повідомляв портал Знай.ua, Врегулювання ситуації на Донбасі: Зеленський "посилив" 86-річного Кравчука 87-річним Фокіним.

Також Знай.ua писав, що Кравчук — голова ТКГ і 87-річний Фокін йому на допомогу: Зеленський пояснив резонансне рішення.