Найближчим часом Верховна Рада прийме на розгляд законопроект, який має захистити інтереси представників шоубізнесу. Імовіно, на прискорення процесу вплинули протести під Кабінетом міністрів України, які нещодавно пройшли під гучний голос Олі Полякової.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє новинний Telegram-канал Pavlenko News з посиланням на трансляцію телеканалу "Рада".

Оля Полякова на мітингу під Кабміном
Оля Полякова на мітингу під Кабміном

Як повідомив на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, найближчим часом в першому читанні будуть розглянуті зміни до Податкового кодексу з метою державної підтримки сфер «культури, туризму і креативних індустрій». Він вважає, що організатори концертів останні погода не знають, як їм працювати в нинішніх умовах і проводять креативні мітинги.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

3 вересня Оля Полякова приїхала під Кабмін висловити своє обурення тим, що влада вибірково видає дозволи на проведення концертів.

Полякова обурена тим, що комусь можна працювати, а комусь-ні.Співачка навела приклад недавнього концерту російського виконавця Jony в приміщенні київського клубу. При цьому її концерт в Білій Церкві на свіжому повітрі з розсадкою через ряд знаходиться під загрозою зриву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі"

Як повідомляє портал Знай.uа Дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики: "Вибачте за те..."

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на" Євробачення"