Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель є активною користувачкою соціальних мереж, у тому числі Instagram. Нещодавно вона поділилася з фанатами кумедною новиною. Виявляється, її брови живуть своїм життям - вони стали окремою персоною і навіть завели свій Telegram-канал!

Жарт, звичайно. Але Telegram-паблік" Брови Мендель " дійсно з'явився, і станом на 19 вересня у нього вже майже 2000 фоловерів.

“З'єднання явився телеграм-канал, який назвали «Брови Мендель» 😂😂😂 Одразу кажу: нічого спільного з цим «винаходом» не маю, але посміялися добре!"- написала помічниця Зеленського у своєму Instagram.

В описі каналу значиться: "Brovi is watching you. Секс, скандали, плітки, інтриги української влади.”. Пости-відповідні, з часткою здорової іронії, наприклад:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

#бровиподглядели

"Брови Мендель, настолько высоко сидят и далеко глядят, что видят то, чего не видят многие глаза.

Всем интересно, кто же лоббирует внутри правительства огромные зарпалаты менеджерам госкомпаний? Ответа чёткого нет.

Как и нет ответа, почему Андрей Коболев скрывает свой роман с замминистра экономики, Светой Панаиотиди уже больше года. Интересно, откуда же у главы нафтогаза инсайдерская информация и почему антимонопольный комитет, который курировала Света, не обращал внимания на Нафтогаз 🤨

Кстати, а этот конфликт интересов указан в документах?

И как думаете, Света скоро заявят про абьюз? Говорят Андрей любит жёстко, не только в переговорах..."

приклад поста в даному каналі.

Присвячений канал в основному навколополітичним пліткам, а на аватарці, як не дивно, брови не Мендель, а художниці Фріди Кало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленського спіймали на рекламі: у партії тут же знайшли лазівку в законі.