Перший президент України і нинішній голова ТКГ Леонід Кравчук підтримав ідею вибору як бази перемовин по мирному врегулюванню на Донбасі Відня, що в Австрії. Раніше переговори відбувалися у Мінську, однак протести після нелегітимних виборів президента дестабілізували ситуацію у Республіці Білорусь.

Читайте Знай в Google News!

Про це він заявив під час інтерв'ю виданню Страна.

Нагадаємо, нещодавно канцлер Австрії Себастьян Курц на переговорах з президентом Володимиром Зеленським заявив про готовність Відня надати майданчик для переговорів щодо врегулювання війни на Донбасі. Саме про це і запитали у першого президента кореспонденти.

Леонід Кравчук, скріншот: YouTube
Леонід Кравчук, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

"Це гарна пропозиція. Зараз політична ситуація в Білорусі не сприяє тому, щоб ми працювали на Мінському майданчику. Народ піднявся проти Лукашенка, і все говорить про те, що протест триватимуть. Працювати в таких умовах дуже складно", — дав відповідь Кравчук.

Також він зазначив, що остаточне рішення щодо вибору майданчику залишається за ОБСЄ.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук назвав єдиний спосіб завершити конфлікт на Донбасі: "Нам треба тільки..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили