У Слов'янську, 19 вересня, на передвиборному з'їзді партії "Слуга народу" в Донецькій області кандидат у депутати Володимир Алдохін зробив пропозицію руки і серця Катерині Проценко, яка також висуває свою кандидатуру в сусідній Костянтинівській громаді.

Читайте Знай в Google News!

Вони познайомилися влітку під час тренінгового проекту для майбутніх депутатів місцевих рад від "Слуги народу" під назвою "Школа місцевого розвитку". Їхні стосунки розвивалися стрімко, адже вже через два місяці Володимир зважився на пропозицію своїй обраниці.

"Так сталося, що під час навчання я став не тільки "Слугою народу", а й слугою твого серця. Катюша, кохана, сьогодні я пропоную тобі свої руку і серце. Будь моєю дружиною!",- прямо на сцені заявив він. Катерина погодилася і згодом зізналася, що навіть і подумати не могла про те, що пропозицію їй зроблять саме так.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Весілля відбудеться після виборів, щоб не відволікатися на підготовку весілля в розпал виборчої кампанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єрмак вимагає зменшити фінансування офісу Президента: "Всіх звільняти"

Як повідомляв "Знай.ua", творець отруйного "Новачка" розсипався в вибаченнях перед Навальним: "Але в кінцевому рахунку він..."

Знай.ua писав, "Зелені металурги" Пінчука відібрали гроші у виробників зеленої електроенергії. Він зазначив, що укладений Міненерго меморандум з інвесторами "зеленої" електроенергії, що згодом став законом - однозначно зіграв позитивну роль.