Росія змогла створити гіперзвукову ракету, скориставшись для її побудови інформацією, викраденої у адміністрації президента Барака Обами. Президент Дональд Трамп заявив про це ввечері в п'ятницю, звертаючись до своїх прихильників, які зібралися на передвиборчому мітингу в штаті Міннесота.

Про це пише російська служба "Голосу Америки".

"Ви знаєте, що у них є супер-пупер-гіперзвукова ракета - я називаю її супер-пупер, бо її швидкість в п'ять разів перевищує швидкість звичайної ракети ... Але Росія отримала цю інформацію від адміністрації Обами. Росія вкрала цю інформацію ... і вони побудували (ракету)", - заявив Трамп.

Однак, за словами президента, у США тепер є набагато більш потужна зброя: "Найкраще, найнеймовірніше, на жаль, найсмертоносніше". Трамп при цьому не назвав характеристики і вид цієї зброї, пославшись на секретність цієї інформації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

"Ми хотіли б ніколи його не використовувати. Але у нас є найбільше зброю в історії", - заявив президент, за словами якого, це озброєння є« предметом заздрості всього світу", включаючи керівників Китаю і Росії, які« знають, що у нас є речі, про які вони навіть не чули раніше".

"Тепер все, що я роблю, - це говорю світу, що у нас наймогутніша зброя в світі. Я навіть не кажу, яке саме. Ви навіть не хочете про це знати ... Боже, допоможи нам, якщо нам коли-небудь доведеться його використовувати. Але у нас є наймогутніша зброя, коли-небудь створена людиною », - підкреслив Трамп.