Президент Росії Володимир Путін найближчим часом не планує жодних зустрічей з білоруським колегою Олександром Лукашенком. Про це поінформував спікер Кремля Дмитро Пєсков, пише Федеральне агентство новин.

Читайте Знай в Google News!

"Поки ні, поки не бачу в графіку, але вони, знову ж таки, можуть виникати протягом дня досить оперативно", - підкреслив прес-секретар.

Таким чином, він вказав на те, що в разі необхідності Путін знайде час у своєму щільному графіку і відразу призначить зустріч білоруському колезі.

Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: ТАСС
Олександр Лукашенко і Володимир Путін, фото: ТАСС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Останній раз президенти двох країн бачилися 14 вересня в Сочі. Багато політологів незадовго до зустрічі заявляли, що за підсумками переговорів глави держав виступлять з дуже важливими заявами, але цього так і не сталося.

Зустріч відбувалась в закритому режимі, і за її підсумками повідомлялося лише про те, що Росія надасть Мінську кредит у розмірі півтора мільярдів доларів. Велика частина цієї суми буде спрямована на рефінансування старих боргів. Також під час зустрічі Путін привітав ініціативу Лукашенка провести в Республіці конституційну реформу. При цьому ніяких домовленостей щодо Союзної держави президенти так і не підписали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тихановська розповіла, куди Лукашенко справив " гроші Путіна"

Як повідомляв портал Знай.uа, суперники Лукашенка знайшли причину його дивних промов

Також Знай.ua писав, спливли деталі викрадення білоруської опозиціонерки Колесникової-тримали в КДБ, погрожували розправою.