Учасник "Ліги сміху" команди "Пішло поїхало" (Миколаїв-Тернопіль) капітан команди - Юрій Степанець звернувся до українців і попросив про підтримку на місцевих виборах. Про це комедійний актор написав пост на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

Особливість їх у тому, що один з гумористів пересувається на інвалідному візку і не упускає шансу навіть пожартувати на цю тему.

Гуморист виявив бажання не йти, а їхати в якості кандидата в депутати місцевої ради і зіткнувся з масою критики.

🔸О, ещё один юморист. 🔸Ты сначала себе помоги. 🔸Ещё нам колясочников не хватало. 🔸Зачем нам твои пандусы? 🔸Это твои...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Yura Stepanets op Zaterdag 19 september 2020

"О, ще один гуморист, ти спочатку собі допоможи, ще нам колясочників не вистачало, навіщо нам твої пандуси?, це твої проблеми, що ти по тротуарах не проїжджаєш, там вже все куплено, навіщо тобі туди йти?", - кажуть деякі провидці.

Юрій запевняє, що довго до цього "їхав". Довго намагався миритися з пандусами, які, як самогон мого діда - мінімум градусів 80. Довго мирився з тротуарами, на які щоночі, поки ми спимо і не бачимо, падає метеорит, тому що інакше неможливо зрозуміти причину їх стану.

"Довго мирився з лікарнями, в яких, судячи з усього, чекають тільки прямоходячих і здоровоживучих. Я довго мирився і крізь сльози сміявся над усім тим, що мене оточує, обмежує, дискримінує, але ніяк не дає мені опустити руки, при опущених ногах! Але настає момент, коли на твоєму мізинці просто не залишається місця для мозолів від чергових "мірілок". Я не готовий прийняти пропозицію "змиритися", я хочу висунути пропозицію "рахуватися"", - пише Юрій.

Автор закликає до рівності прав у суспільстві:

Рахуватися з тими, хто не бачить, але відчуває.
Рахуватися з тими, хто не чує, але бачить.
Рахуватися з тими, хто не відчуває, але відчуває.

Рахуватися з ЛЮДЬМИ, можливості яких обмежує тільки відсутність доступності.

"Друзі, я як ніколи потребую вашої підтримки: волонтерської та агітаторської, моральної та фізичної", - звернувся до українців уччасник "Ліги сміху".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гречка-тур від ймовірних "слуг народу" розпочався: юний кандидат засипав Київщину дарами.

Як повідомляв "Знай.ua", "Слуга народу" став на коліно перед однопартійцем на передвиборчому з'їзді: "Так сталося".

Також "Знай.ua" писав, що команда Зеленського презентувала "10 заповідей" про свого кандидата.