До проведення місцевих виборів в Україні залишилося трохи більше місяця, у зв'язку з чим українські партії гарячково вишукують все нові способи для залучення на свій бік потенційних виборців. Відповідний пост був зроблений на Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Особливу актуальність дана тема має для пропрезидентської партії "Слуга народу", рейтинг якої стійко падає всі останні місяці.

Тому, в плані винаходу нових способів впливу на різні групи електорату ця політична сила явно лідирує. І самим "просунутим" в цьому сенсі підрозділом виявився партосередок "слуг" в Закарпатті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Зараз православні християни відзначають Різдво Пресвятої Богородиці. Це одне з дванадцяти найбільш важливих релігійних свят, яке прославляє народження матері Ісуса Марії і символізує єдність Бога з людським родом в образі Діви. У цей день традиційно моляться до Богородиці за здоров'я і щастя сім'ї, а також просять у неї захисту і благословення", - йдеться в повідомленні.

Намагаючись довести той факт, що присутність на грішній землі партії "Слуга народу" зумовлена згори, місцеві активісти у своєму Facebook продемонстрували "модернізований" лик Божої Матері. Православні християни просто шоковані таким апгрейдом ікони Пресвятої Богородиці.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

На зображеній іконі розміщений партійний логотип, і вся вона має зеленуватий відтінок. Саме таким чином закарпатські політтехнологи вирішили привітати українців з Різдвом Пресвятої Богородиці.

Нині православні християни відзначають Різдво Пресвятої Богородиці. Це одне з дванадцяти найважливіших релігійних свят,...

Geplaatst door Слуга Народу op Maandag 21 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, ексмер Дебальцевого пересів за кермо таксі Uber, розповідає правду про Донбас.

Також Знай.ua писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила усій Раді: "Ми побачимо...."