Колишній мер Дебальцевого Андрій Бондарчук пересів з-за зручного стола за кермо в таксі Uber в Києві і здійснив вже 23 тисячі поїздок. Про це йдеться у публікації в Facebook Ігоря Котелянця.

Читайте Знай в Google News!

Зазначається, що зараз Бондарчук висококласний водій, причому №1 за кількістю виконаних замовлень у столиці - а це понад 23 тисячі успішних поїздок.

"Цитуючи вірші Володимира Сосюри, якими розповідає історію власного міста, "між іншим" згадує, як очолював його з 2006 по 2010. Це 23 000 Його історій про те, що відбувається на Донбасі. 23 000 його розмов з клієнтами про важливе. Про війну і людей, яких вона вичавила з рідного краю", - уточнив користувач Facebook.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чоловік зазначає, що завдяки діалогам такого штибу з клієнтами українською, російською або англійською мовами екс-мер Дебальцевого виконує свою місію: наближає деокупацію Донбасу.

"Серед іноземців дуже багато ватників. Поки їдемо-намагаюся змінити їхні переконання про громадянську війну і про те, хто насправді є загарбником, хто вигнав мене з власного будинку. Коли трапляються росіяни - зазвичай виправдовуються, мовляв ми не відповідаємо за нашу владу. Деякі просять вибачення", - поділився з пасажиром екс-політик.

"Робота в таксі - це не просто спосіб заробітку, це шанс поговорити. Це 23 000 спроб зробити український Донбас більш почутим світом", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що пройшло засідання ТГК: названо головний успіх зустрічі, мир на Донбасі не за горами

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка взяла в руки автомат і зустріла любов на Донбасі

Також, "Знай.uа" писав, що військовим з Тернопільщини зробили сюрприз на Донбасі