"Незважаючи на всі складнощі, і менеджмент, і акціонери компанії завжди дотримувалися чітких принципів – повага прав кредиторів. Цих принципів компанія дотримується і сьогодні, в новому переговорному процесі з власниками позик", - йдеться в повідомленні компанії.

18 Вересня 2020 року Сбербанк Росії пред'явив вимогу DTEK Energy B. V. до погашення простроченої заборгованості і отримав ухвалу нідерландського суду про вжиття забезпечувальних заходів щодо деяких активів DTEK Energy B. V. в Нідерландах.

Дані дії не впливають на поточну діяльність компанії з видобутку вугілля і виробництва електроенергії. "ДТЕК Енерго" продовжує безперебійно працювати і здійснює планову підготовку до опалювального сезону 2020/2021 років

"Сьогодні енергетика в багатьох країнах світу все ще знаходиться під впливом пандемії коронавірусу covid 19 – споживання енергоресурсів не відновилося в колишніх обсягах, ціновий спад на сировинні товари повністю не пройдено. Стан справ в Україні посилено також локальною кризою в галузі. У цих умовах компанія вживає ряд заходів щодо стабілізації ситуації та збереження безперервності виробничих процесів, а також з пошуку рішення про довгострокову реструктуризацію боргу. Ми розуміємо, що кредитори в такій ситуації використовують всі можливі методи захисту своїх інтересів«, - заявив генеральний директор» ДТЕК Енерго " Дмитро Сахарук.

Нагадаємо, на початку світової пандемії COVID 19 «ДТЕК Енерго» повідомив про розробку пропозиції про реструктуризацію і звернувся з проханням до власників єврооблігацій і банківського боргу підтримати компанію в цьому складному рішенні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще