Найодіозніший радикал України, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко показав, як кинути курити і виграти вибори. Кумедне відео у фірмовому стилі Ляшко, зняте в дорозі за кермом, опублікував на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Як кинути курити і виграти вибори", - лаконічно підписав відео Ляшко.

Ляшко, скріншот facebook
Ляшко, скріншот facebook

З сидіння пасажира Ляшка запитали, чи він курить, на що політик сказав тверде "ні". І зізнався, що раніше курив по дві пачки на день. Коли був дефіцит ковбаси, сира і ікри у 90-х роках, коли Ляшко працював журналістом, його пригостили австрійськими сигаретами. Також він каже, що його завжди намагались нагодувати, бо "голодний журналіст - поганий журналіст".

"Взяв ті сигарети, хай йому грець. А потім думаю, дай спробую. І так раз спробував, другий раз спробував і 15 років курив", - каже Ляшко.

І пригадав, що курив лише білі Мальборо, а вони дорогі були. А на 35 років зробив собі подарунок - затушив сигарету і покинув курити. Каже, що вже 13 років не "хоче брати цю заразу до рота". Також Ляшко зазначив, що боїться спробувати наркотики.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Помінялось в житі дещо - не воняє з рота", - каже Ляшко і тепер може цілувати свою жінку в будь-який момент.

Як кинути курити і виграти вибори

Geplaatst door Олег Ляшко op Woensdag 23 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: "Ти б місто спочатку вивчила, візіонерко".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.