Політологи Руслан Бортник, Андрій Єрмолаєв і Вадим Карасьов підняли питання кризи демократії. Про це експерти поговорили в ток-шоу KARASsment на PolitekaOnline.

Читайте Знай в Google News!

Фахівці підняли тему капіталізму і демократії. На думку Карасьова, демократія і вибори зараз стали інструментом в руках супереліти для того, щоб маніпулювати громадською думкою.

" не влада народу, а влада грошей. - Абсолютно вірно, не демократія, а грошократія. Ми бачимо, як зростають бюджети компаній. У незрілій, українській демократії домінують гроші, зв'язки. Ми це бачимо по місцевих виборах, як партії шукають людей. Всі стануть в нагоді – родичі, дружини, все це формує нові партійні сім'ї", - кажуть експерти.

Карасьов вважає, що ніякої демократії немає і потрібно припинити ідеалізувати це поняття і назвати іншими словами – деньгократія, олігархія, влада грошей.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"ігнорування громадянськократії привело нас спочатку до конфліктів по Криму. Давайте згадаємо 90-е. а там теж були прокляті питання. Мовні проблеми, економічні проблеми, коли у нас регіони сперечалися, хто кого годує. На виході-війна", - стверджує запрошений експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Гончарук видав таємницю офісу Зеленського про Коломойського.

Як повідомляв Знай. ua, нова влада хоче використовувати на київських виборах старі методи Януковича і Порошенка.

Також Знай. ua писав, що на крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер.