Народного депутату України від фракції "Слуга народу" Миколу Тищенка було завалено прямими питаннями про його "зв'язки" з главою офісу президента України Андрієм Єрмаком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "PavlovskyNEWS".

"Нардепа "Слуги народу" Миколи Тищенка атакували питаннями про його кумівство з главою офісу президента Андрієм Єрмаком і можливе лобіювання вступу Тищенка до нової парламентської групи по Донбасу. "Ви пам'ятаєте, що я народний депутат України і заступник голови фракції?", - відповів питанням Тищенко. Також Тищенко прокоментував нещодавнє призначення в Тристоронню контактну групу Фокіна: "Він професіонал і на своєму місці". Найближчим часом нардеп планує відвідати лінію розмежування на Донбасі. Тищенко вважає, що треба домовлятися з усіма, хто бачить вирішення конфлікту мирним шляхом, але при цьому не йти на компроміси.", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній глава офісу президента Андрій Богдан на питання про 13 пунктів, які нібито пообіцяв виконати російській стороні нинішній глава ОП Андрій Єрмак, сказав, що не бачив цього документа, але чув від дипломатів і спецслужб його згадку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Слуга народу" вирішує боргові проблеми енергоринку без підняття тарифів на ток - Буймістер.

Як повідомляв Знай.uа, союз Шабуніна з Коломойським в черговий раз підтвердив замовний характер справи "Роттердам+" - експерт.

Знай.uа писав, українці опинилися на межі злиднів, пенсіонери живуть гірше ніж в СРСР: "70 рублів на все вистачало".