Донадьда Трампа відправили в лікарню на вертольоті, і він по дорозі до медичного закладу вперше надів маску. У Білому домі кажуть, що серйозно побоюються погіршення ситуації, адже Трампу вже 74 роки.

Главу Білого дому і кандидата в президенти США Дональда Трампа доставили до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда для госпіталізації через захворювання на COVID-19. Трамп буде госпіталізований "на кілька днів", його планують лікувати експериментальними противірусними ліками, повідомляє видання CNN.

Трампа госпіталізуть, фото: CNN
Трампа госпіталізуть, фото: CNN

На президентові США будуть випробовувати препарат "Регенерон", який ще проходить клінічні випробування: він зменшує кількість вірусу в організмі. Про це повідомив доктор Трампа.

За словами лікаря, Трампу наразі не потрібен апарат штучної вентиляції легенів, і він вже прийняв "Регенерон". Препарат все ще проходить клінічні випробування і не схвалений FDA, але вже показав, що може скоротити час перебування в лікарні людей з COVID-19. Президенту США зробили ін'єкцію коктейлю антитіл, яка, згідно з даними деяких дослідників, може знизити рівень вірусу в крові.

Після того, як вчора вранці Трамп опублікував твіт про те, що він і Меланія захворіли коронавірусів, ввечері президент США полетів на лікування на гелікоптері. Він вперше за довгий час надів маску по шляху в військово-медичний центр імені Уолтера Ріда. Після приземлення він записав відео для своїх фанатів в Twitter.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак, позитивний настрій Трампа поділяють не всі. У деяких людей з оточення президента теж виявлено коронавірус, а його стан викликає "серйозні побоювання" в Білому домі через вік президента.

Одне з джерел CNN пояснило, що з Трампом "на даний момент все в порядку, але ми побоюємося, що все може швидко змінитися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дональд і Меланія Трамп підхопили Covid-19, верхівка США пішла на карантин

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко

Також Знай.ua писав, лідер "Голосу' Кіра Рудик підхопила коронавірус