Близько року тому президент України Володимир Зеленський вигнав із зали засідання Ярослава Годунока, більш відомого як "розбійник". А зараз секретар Бориспільської міської ради опинився в списках кандидатів у мери Борисполя від Радикальної партії Олега Ляшка. Про це він повiдомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Це стало можливо завдяки прийнятому закону у Верховній Раді, який стосується тільки місцевих виборів. Ініціаторами проекту закону виступили народні депутати від Партії "Голос" Цабаль Володимир Володимирович та Лозинський Роман Михайлович.

Справа в тому, що Годунок має судимість за участь у квартирних крадіжках. Однак зараз довідка про несудимість більше не знадобиться майбутнім чиновникам. Раніше подібні довідки затягували висування кандидатів і були доходом прерогативою МВС. Зараз же інформацію про судимість кандидати вказуватимуть у своїй автобіографії.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Йду воювати проти хапуг і хабарників банди Федорчука, які розкрадають і грабують наше місто", — написав він у публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, озвірілий киянин розстріляв копа, захищаючи кровні мільйони: "Не віддам"

Як повідомляв "Знай.ua", Микола Томенко розповів план порятунку Києва: допоможе Київщина. Сьогодні необдумана політика влади щодо скорочення районів, кількості робочих місць може призвести до катастрофи сусідніх з Києвом міст.

Знай.ua писав, Covid-19 в Україні встановив тривожний рекорд, медики б'ють на сполох-МОЗ оновило статистику на 3 жовтня.