1 жовтня президент України Володимир Зеленський підписав закон про перерозподіл державного бюджету на поточний рік. Закон №3391 був раніше схвалений Верховною Радою України. Головна ідея цього закону - забрати частину грошей, зарезервованих під субсидії задля переспрямування в інші відділи, зокрема силовим структурам. Про необхідність прийняття цього закону немало дебатувалося на всіх публічних майданчиках.

Читайте Знай в Google News!

Джерело: документ, розміщений на офіційному порталі Верховної Ради.

Так, 2,16 мільярда гривень “заберуть” у Міністерства соціальної політики; ці кошти відповідали за надання субсидій на оплату послуг ЖКГ. Тепер ці гроші підуть на забезпечення потреб міністерства внутрішніх справ, Держбюро розслідувань, компанії Укравтодор, міністерство юстиції, а також державних адміністрацій у регіонах.

Володимир Зеленський скріншот YouTube
Володимир Зеленський скріншот YouTube

Наразі планується отримати 979,547 мільярдів гривень до бюджету, тоді як витратна його частина налічує 1,270 трильйонів. Уряд Зеленського сподівається, що поповнення державного бюджету відбуватиметься завдяки неподатковим вкладенням.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вижив курсант розповів Зеленському, як врятувався в катастрофі АН-26 : "схоже на комп'ютерну гру"

Як повідомляє портал Знай.uа, Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Також Знай.uа писав, що Зеленський звернувся до онкохворих українців: "ми прискоримо цей процес"