У Чернівецькій області президент України Володимир Зеленський дав брифінг, у якому відповів на велику кількість запитань, у тому числі про воєнні сутички між Вірменією та Азербайджаном та публічну позицію України з приводу цього конфлікту. Зеленський підкреслив, що Україна не надаватиме ніякої збройної чи військової допомоги, а також наголосив, що Україна бажає деескалації конфлікту між цими країнами.

Читайте Знай в Google News!

Також Зеленський підкреслив, що теперішня ситуація в Нагірному Карабасі показує, що не існує “заморожених конфліктів” в усій світовій спільноті.

Так, Зеленський сказав: “У нас зрозуміла, я вважаю, виважена і правильна позиція як держави: ми закликаємо до діалогу між Азербайджаном і Вірменією та до деескалації цього конфлікту”. Закінчивши думку, почав розмірковувати про “заморожені конфлікти”: "Через те, що в нас війна на Донбасі, я вважаю, що не може бути будь-якого замороженого конфлікту. Тому що буде потім – неважливо, чи диверсія, чи провокація, – але це буде все ж таки вибух. Навіть якщо пройшло 30 років після того, як була війна в тому чи іншому місці на нашій планеті. Тому треба вирішувати питання швидко".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дональд і Меланія Трамп підхопили Covid-19, верхівка США пішла на карантин

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко підхопив коронавірус відразу після Тимошенко

Також Знай.ua писав, лідер "Голосу' Кіра Рудик підхопила коронавірус