Найодіозніший радикал України, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко висунув свою дружину Росіту першим номером у списку своєї партії на вибори до Київської облради.

Залишилося доньку кудись прилаштувати і вуаля вся родина в політиці.

Читайте Знай в Google News!

Лідер Радикальної партії, висунув кохану першим номером від своєї партії. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Центральної виборчої комісії.

Скріншот повідомлення, фото ЦВК
Скріншот повідомлення, фото ЦВК

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сам радикал у рамках виборчих перегонів активно їздить по селах і спілкується з населенням, обіцяючи радикальні зміни, як прийде до влади.

"Сьогодні в селі через одну хати стоять пусті. І не тільки у Красилівці. Бо переоформленя - дорожче, ніж та хата чи пай. Прийду в парламент - боротимусь за те, щоб земля і хати переоформлювалися на родичів безкоштовно", - зазначає Ляшко.

Ляшко, скріншот facebook
Ляшко, скріншот facebook

Дехто з українців зауважує у коментарях, що Ляшко бадборий - нехай просувається до влади, а дехто не може втямити, що він змінив, коли вже був при владі.

Ляшко впевнений, що треба припиняти цю політику. І змусити владу в першу чергу думати про селян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, радикал Ляшко показав свої страждання і закликав українців цінувати кожну мить: "Треба посміхатися".

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", жителі Києва хочуть, щоб у столиці заборонили проведення популярного заходу - вуличних ярмарків.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Ляшку набридло нюхати власний сморід, привселюдне зізнання радикала: "Хай йому грець!"