У Азербайджані перейменовують село Агдеринського району Мадагіз в Суговушан. Про це президент Ільхам Алієв написав у своєму Twitter.

Читайте Знай в Google News!

3 жовтня Алієв оголосив про звільнення азербайджанською армією села Мадагіз. Він також привітав командира 1-го армійського корпусу Хікмета Гасанова із взяттям Мадагіза.

Після цього президент Азербайджану прийняв рішення дати населеному пункту іншу назву.

"З 3 жовтня 2020 року я відновлюю історичну назву села Мадагіз. Відтепер воно знову буде називатися Суговушан", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Нагірному Карабасі вже декілька днів тривають жорстокі бої за території між арміями Азербайджану та Вірменії. В обох країнах введено режим воєнного стану.

Нашим читачам слід знати, що Мадагіз (Суговушан) - село в Закавказзі, яке раніше перебувало під контролем невизнаної Нагірно-Карабаської Республіки. У квітні 2016 року в ході вірмено-Азербайджанських зіткнень село було в районі безпосередніх бойових дій.

Обстріл авто ЗМІ Азербайджану ЗС Вірменії, фото: кадр з відео
Обстріл авто ЗМІ Азербайджану ЗС Вірменії, фото: кадр з відео

Як відомо, азербайджанська армія продовжувала наступ в Нагірному Карабасі в напрямку міста Фізулі. Слід зазначити, що раніше прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян закликав вірмен з Карабаху бігти до Вірменії.

У ніч з 28-го на 29 вересня по всьому фронту тривали напружені бої. За даними Міноборони Азербайджану, вірменські збройні сили неодноразово робили спроби контратакувати з метою повернути втрачені позиції на Фізулі-Джебраїльському і Агдері-Тертерському напрямках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, протистояння Азербайджану та Вірменії за Нагірний Карабах: воєнний стан, знищена техніка та людські втрати, ексклюзивні дані.

Як повідомляв Знай. ua, протистояння Азербайджану і Вірменії в Нагірному Карабасі, Чичеріна потрапила під обстріл.