Чергова порція плівок скандального народного депутата Гео Лероса із записами розмов Миколи Тищенка та Дениса Комарницького виявилася пшиком, а не інформаційною бомбою. Про це заявив політолог Андрій Золотарьов.

"Судячи з усього він себе бачить таким собі Термінатором з інформаційною бомбою. Реально ж пшик і пустушка, примітивний самопіар. Вийшло якось несерйозно. Бомба Термінатора була без детонатора", - таку оцінку плівкам Героса дав Золотарьов.

Гео Лерос как и ожидалось выдал на гора очередную порцию записей. Судя по всему он себя видит таким себе терминатором с...

Geplaatst door Золотарев Андрей op Woensdag 7 oktober 2020

На думку Золотарьова на плівці чутно «незрозумілі голоси з зміст розмов ні про що». У спробах Гео Лероса розкрутити скандал навколо себе політолог бачить бажання стати жертвою в очах звичайних українців: "Схоже Лерос хоче зробити з себе сакральну жертву, яку обговорюють навіть у лазні".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Політичний аналітик Олена Дяченко поділяє сумнів Золотарьова щодо серйозності плівок Гел Лероса:

"І знову не зрозуміло, про що вони. Постановка, манірність, робота Гео на аудиторію – все зрозуміло, а змістовна частина і частина про чесного СБУшника, таємно від Баканова пише когось в лазні-залишається не дуже".

Зачем-то послушала новые пленки Гео Лероса и снова не понятно, о чем они. Постановка, жеманство, работа Гео на...

Geplaatst door Elena Dyachenko op Woensdag 7 oktober 2020

На засіданні Ради 30 вересня народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко і Денис Комарницький готують на нього напад. Також Лерос розповів, що у нього є 6-годинний запис розмов Комарницького і Тищенка. 29 вересня Служба безпеки України провела обшуки у компанії "bUd development«, яка належить багаторічному» смотрящему" за Києвом Вадиму Столару. В результаті обшуків були вилучені документи про схеми при будівництві і великі суми готівкової валюти невідомого походження.