На церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 стало відомо, де навчаються доньки прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Політик розповів, що його дружина і двоє доньок живуть у Львові і вони по черзі їздять один до одного на вихідні.

Читайте Знай в Google News!

Про це Шмигаль розповів Каті Осадчій для програми "Світське життя".

Також Денис Шмигаль зізнався, де навчаються його діти і чим планують займатися в майбутньому, і пообіцяв познайомити з дружиною Катериною найближчим часом.

"Батьків за поведінку часом кликали в школу. Всі діти мають бути живими рухливими. Вчився я добре, але не супердобре", - сказав Шмигаль.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шмигаль, фото: youtube
Шмигаль, фото: youtube

Старша донька навчається у Національному Львівському політехнічному університеті і ще здобуватиме одну освіту. Хоче працювати вчителем - це її рішення, хоче кар’єру у цій галузі. А молодша донька навчається у львівській школі. Поки що родина зустрічається лише на вихідні, адже батько сімейства мешкає у столиці.

Шмигалі, фото: youtube
Шмигалі, фото: youtube

Шмигаль зазначив, що не ховає другу леді України, однак найближчим часом пообіцяв вивести свою Катерину в люди. Зараз дружина займається домашнім господарством.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців відправлять на карантин "вихідного дня"

Як повідомляв портал Знай.ua, коронавірус дістався до слуг народу, Верховна Рада пішла на карантин

Також Знай.ua писав, у Львові посилили карантин: про що доведеться забути