Як відомо, в Україні 25 жовтня пройдуть місцеві вибори, активна передвиборна гонка продовжується, ми вже писали багато про різні підкупи, приколи і рейтинги. Проте нещодавно в мережі з'явилася інформація, що одне прекрасне українське місто може похвалитися унікальною подією.

Читайте Знай в Google News!

Тут до міської ради від різних партій балотуються батько Магомед Галаєв (від "Батьківщини") і два його сини Расул (від "Європейської солідарності") і Рустам (від "Слуги народу"). Про це на всю країну, стало відомо завдяки публікації журналіста Дениса Казанського в мережі Facebook.

Публікація Дениса Казаського, скріншот: Facebook
Публікація Дениса Казаського, скріншот: Facebook

За словами Казанського, українські вибори смішніші за будь-яку комедію.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У Сумах до місцевої ради балотуються Магомед Галаєв і два його сини Расул і Рустам. І все від різних партій. Магомед Галаєв від Батьківщини, Расул Галаєв від ЄС, а Рустам Галаєв від Слуги народу. Який епічний серіал можна було б зняти за мотивами цієї драми! - Ти працюєш на шоколадного баригу! - На свою зелену соплю подивися! - Зроблю вас разом! ", — пожартував журналіст.

Варто також нагадати нашим читачам, що місцеві вибори призначені в Україні на 25 жовтня. Вони пройдуть в умовах пандемії коронавірусу, яка наклала додаткові вимоги до процесу голосування. Крім цього, українці голосуватимуть за новим Виборчим кодексом і з новими бюлетенями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, коронавірус у Тищенка викликав бурю праведного гніву, українці не стрималися: "Коля, з'їж котлету у велюрі...".

Як повідомляв Знай.uа, "найбрудніший" нардеп обійшов колег перед виборами 2020: підкуповує українців лампочками.

Знай.uа писав, депутати "злили" сотні тисяч гривень на дезінфектори і маски: з держбюджету в порожнечу.