Олексій Кучер, Голова Харківської Облдержадміністрації, зайшов на територію Добкіна: політик пересняв легендарне відео, яке прославило одіозного харківського базікала на всю мережу. На старому відео Добкін сидить у кріслі за столом, за ним блакитний фон. Добкін зіштовхується із складнощами: текст написаний заскладно. Політик матюкається і нервує. Кучер вирішив повторити це легендарне відео, проте на ньому він не матюкається, а веде розмову з Кернесом.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був опублікований на каналі Кучера у соціальній мережі YouTube.

Кучер запевняє, що Харків нині у жахливому стані, що місто можна врятувати, якщо припинити його обкрадати і займатися справами міста. Кучеру йдеться і про дороги, і про каналізацію, і про лікарні і навіть про тарифи на комунальні послуги. “Кернес” весь час іронічно чи зло коментує промовлене Кучером, каже, що на все це немає грошей, що грошей на таку діяльність ніхто Кучеру не дасть. Губернатор же переконаний, що все буде добре, а тому він активно бореться за крісло мера першої столиці України, Харкова.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Берлінська клініка "Шаріте" відкрила правду про хворого Кернеса-харків'яни не очікували

Також Знай.uа писав, що У міськраді Харкова назвали "дешевими клоунами" тих, хто говорить про інсульт Кернеса- " хто б їм сказав?"