83-річна Людмила Телегіна, матір народної депутатки, лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко захворіла на коронавірусну хворобу COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власні джерела.

За даними ЗМІ, хвороба у пацієнтки протікає дуже важко.

Наразі Людмилі Телегіній 83 роки, а, отже, за статистичними показниками вона відноситься до групи ризику.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коронавірус був і у самої Юлії Тимошенко. Про це стало відомо в кінці серпня. Вона одужала 11 вересня.

Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube
Юлія Тимошенко, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай.ua писав, як і де Юлія Тимошенко лікується від коронавірусної інфекції. Відома політикиня була госпіталізована і пролежала в лікарні досить довго. На своїй сторінці в одній із соціальних мереж, вона написала про те, як протікає хвороба.

Також Знай.ua повідомляв, що 1 вересня політолог Тарас Березовець з посиланнями на свої джерела повідомив, що Юлія Володимирівна вдома і навіть проводить наради з депутатами. Сама Тимошенко днями вийшла на зв'язок і опублікувала у Фейсбуці подробиці перебігу хвороби.

Нещодавно Знай.ua передавав, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко була доставлена в лікарню через зараження укоронавірусом, однак, не дивлячись на важкий стан, вона не підключена до апарату ШВЛ.