Лідер Радикальної партії Олег Ляшко представив нову пісню і кліп своєї політичної сили. Він опублікував епічне відео на своєму каналі в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Олег Ляшко максимально намагається сподобатися молоді і постати в образі веселого і простого політика, такий собі "свій хлопець". Для цього він і Тікток завів, і лайви з Юлією Тимошенко намагався вести, і ось тепер випустив оригінальний кліп.

Олег Ляшко, фото: скріншот з відео
Олег Ляшко, фото: скріншот з відео

У кліпі Ляшко спочатку ходить по своїх володіннях в селі з голим торсом, але як тільки над світом нависає небезпека, то надягає костюм супергероя з червоним плащем і вилами йде боротися зі "скотиняками".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Новинні Telegram-канали тут же почали поширювати цей кліп і задалися питанням, хіба знайдуться люди, які проголосують за цього клоуна.

"вже сьогодні він представив кліп. Там Олег Валерійович в ролі супермена радикально рятує світ, хвалиться голим торсом і найгострішими вилами. Невже знайдуться люди, які проголосують за цього клоуна?",- написали вони в публікації.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Росіта Ляшко йде в депутати, залишилося дочку прилаштувати і вся сім'я в надійному місці.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко пішов на радикальні зміни перед виборами 2020.

Також Знай. ua писав, що пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.