Дональд Трамп голосує за Дональда Трампа - президент Америки проголосував на президентських виборах заздалегідь. Американські журналісти очікували на вихід президента з зони для голосування, щоб почути за кого він віддав свій голос. Трамп посміхнувся і відповів: “Я проголосував за хлопця на ім'я Трамп!”

Читайте Знай в Google News!

Джерело: National Public Radio.

Вибори в Америці - надзвичайно заплутаний і нелінійний процес, вони відрізняються кардинально від цього процесу в Україні чи Європі. Справа в тому, що в Америці існує така інстанція як “Колегія виборщиків США” - саме ці люди обирають хто буде наступним президентом. За правилами, перший вівторок листопада - день загальних виборів. Через 41 день Колегії виборників проголосують за кандидатів, саме ці вибори відіграють вирішальну роль для призначення президента. Окрім того, на президентів обирають відразу з віце-президентом, вони йдуть парою.

Офіційне місце проживання Трампа знаходиться у штаті Флорида. Саме туди прибув президент для досрочного голосування. Окрім того, цього року Америка обиратиме не лише президента, але є сенаторів, членів Палати представників, місцеві органи влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп "помилував" TikTok в США — "Я благословив".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп шокував світ заявою про Шварценеггера: "Він помер..."