Міністр охорони здоров'я Чехії Роман Примула тепер під загрозою відставки — підставою може стати порушення жорстких карантинних вимог, запроваджених у країні.

Читайте Знай в Google News!

Публікація, яка стала причиною скандалу, була опублікована у місцевому виданні "Блискавка".

Примула, згідно даним газети, пізно увечері в середу відвідав один з найбільш дорогих ресторанів Праги. У країні діє тимчасова заборона на роботу закладів громадського харчування. При цьому, всупереч забороні, ресторан, який відвідав міністр, виявився відкритим. Разом з тим на сайті закладу написано, що ресторан закритий згідно з розпорядженням уряду.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє видання, Примула знаходився в ресторані з іншими відвідувачами, серед яких були і інші високопоставлені чиновники. Крім того, міністр не використовував медичну маску — що викликало особливо жваву реакцію серед громадян..

Факт порушення главою МОЗ строгих урядових розпоряджень підтверджують фотографії, опубліковані.

Сам міністр стверджує, що у відставку не збирається, оскільки не порушував закон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лікарні цинічно наживаються на українцях з covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, Садовий попередив українців про підлянку коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що в Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово.