Колишній президент України Петро Порошенко разом зі своєю дружиною Мариною, яка також є кандидатом від Партії "Євросолідарність" №1 у списку на Київраду, прибув на свою виборчу дільницю для голосування. Йому, за вже заздалегідь відомою традицією, влаштували колону для зустрічі.

Читайте Знай в Google News!

Цього року, виходячи з опублікованого відео, можна помітити відсутність "порохо-міньйонів", який раніше знаходили бажання нападати на журналістів. Минулого року, на цьому ж місці, на Павла Кухаркіна напав Андрій Андрєєв-депутат Київради від фракції "Солідарність" і колишній виконуючий обов'язки директора комунального підприємства "Київблагоустрій".

Тоді він імітував якісь побої і заявив про те, що Павло Кухаркін сам на нього напав, після чого навіть поліція сміялася над цією ситуацією. На цьому ж місці людей набагато менше, ніж минулого року, а Андрєєв відсутній через те, що сам йде до Київради від Андрія Пальчевського.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська на виборах зробила те, на що не наважувалася жодна перша леді: на одній хвилі з українцями.

Як повідомляв "Знай.ua", на дільниці Петра Порошенка активно відповідають на запитання Зеленського: чекають екс-президента. "Європейська солідарність" рішуче налаштувалася на місцевих вибір-2020.

Знай.ua писав, вибори в Україні: на Зеленського накинулася гола активістка, президент не оцінив.