Місцеві вибори в Україні є досить важливою подією, проте крім цього, сьогодні в Білорусі теж відзначається знаковий день. Спостерігаючі вже втомилися від безрезультативних мітингів, проте сьогодні планується непересічний протест у зв'язку із закінченням терміну ультиматуму, який був виставлений президенту Олександру Лукашенку опозиціонеркою Тихановською. Про це повідомляє Telegram-канал "Klymenko Time".

Читайте Знай в Google News!

Початок "маршу народного ультиматуму" стартує о 14:00 за місцевим часом. Він був анонсований майже два тижні тому, 13 жовтня. А вимогами опозиції виступають оголошення Лукашенка про відхід, припинення насильства на вулицях і звільнення всіх політв'язнів.

Лукашенка очікують масові "мирні" ходи, бойкот державних магазинів, блокування доріг і т.д., якщо Олександр Лукашенко не піде на поводу в опозиції. Вчора відбулася телефонна розмова Лукашенка з держсекретарем Сполучених Штатів Америки Майком Помпео, що можна трактувати як непряме визнання статусу президента "бацьки". Тому мітинг готується на тлі цієї події.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

І якщо після сьогоднішньої акції методи ненасильницького опору не зуміють показати своєї масовості і критичності для влади Лукашенка, то на активності опозиції можна буде поставити крапку. Сьогоднішній день є переломним для білоруської опозиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, канал Лукашенко показав образу "бацьки", України більше немає- " колишня УРСР"

Як повідомляв "Знай.ua", проти Лукашенка і його "прихвоснiв" : в МЗС заявили про санкції щодо Білорусі.

Знай.ua писав, вибори в Україні: на Зеленського накинулася Гола активістка, президент не оцінив.