Експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман блиснув розумом і пожартував із діючої влади - маються на увазі всі перші особи України - президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Відповідне фото Гройсман розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"Ми не чекаємо від влади чуда. Ми чекаємо, що влада перестане чудити", - йдеться у зверненні Гройсмана.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці в коментарях підтримали Гройсмана і додали ще порцію бруду для українських можновладців.

Однак і знайшлися ті, хто не підтримав Гройсмана: "Мені підказує серце, що ви людина слова та діла, що ви любите країну, і хотіли б змін на процвітання. Ось і скажіть мені, чому, бувши при владі, ви не змогли згуртувати однодумців, дійсних патріотів, і не побороли Порошенка, корупцію? Ви ж досвідчений політик, мали б це зробити", "Молодець згадай як ти чюдив", "Так вы все там чудили понемногу.
Пусть и они почудят".

Нагадаємо, раніше Гройсман відреагував на призначення Христі Фріланд міністром фінансів Канади: "Є справжнім другом"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також "Знай.ua" писав, що у Путіна повідомили про саміт "нормандської четвірки" стосовно Донбасу: готується нова зустріч.