Віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков назвав Донбас "пухлиною"і" ментально хворою територією".

Читайте Знай в Google News!

Представник України в ТКГ Резніков порівняв Донбас з пухлиною в інтерв'ю Яніні Соколовій "Рандеву" на 5 каналі.

Український міністр вважає, що Росія сама не рада такому територіальному придбанню, але поки не знає, як його "позбутися".

При цьому Резніков порівняв " тимчасово окуповані РФ території Донецької та Луганської областей "зі злоякісною пухлиною і зазначив, що на його думку повернення їх до складу України буде"важким і болючим".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Нам головне не взяти його назад, як пухлина, з якою ми не знаємо, що робити. Але ми розуміємо, що у нас є два варіанти. Це хворі території, ментально в тому числі. Є варіант резекції повної, ампутації, або лікувати. Я за терапію і повне відновлення нашого організму", — сказав віце-прем'єр.

Резніков вважає, що регіон ніколи не стане повноцінною територією РФ "ні ментально, ні економічно". Він переконаний, що влада РФ шукає спосіб, як від цієї території "позбутися", щоб "зберегти обличчя" президента Володимира Путіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, амністія бойовиків на Донбасі, кому не світить бути виправданим за Законами України.

Як повідомляв Знай. ua, ветеран АТО звинуватив Зеленського в загибелі військових на Донбасі.

Також Знай. ua писав, що українські воїни готові відповісти путінським окупантам на Донбасі, однак ворог вичікує.