Наша команда перемогла на Луганщині та отримала довіру переважної більшості жителів! В наші приймальні щодня приходять СОТНІ звернень від людей, які довіряють не діючому губернатору, а команді реальних патріотів рідного краю.

Сьогодні з трибуни Верховної Ради висловив недовіру до губернатора Гайдая – від імені всіх громадян, які вчергове підтримали нашу команду!

Влада спричинила дві масштабні пожежі та спалила людей живцем. В області масово вивозять ліс, ми кожного дня фіксуємо порушення. Натомість влада тільки прикриває злочини – свідомою бездіяльністю, яка спричинила людські жертви, або ж своїм повним профанством.

Сьогодні їм начхати на проблеми погорільців. Плювати на медичну систему та захист жителів області.

Вони скасували вибори всюди, де лише змогли знайти формальні приводи. І зазнали нищівної поразки там, де не змогли заборонити людям висловити ставлення до діючої влади!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ми вимагаємо відставки губернатора Гайдая та глави ДСНС Пшика. Ваші ігри в політику та неспроможність або небажання працювати для мешканців області вже очевидні всім! Ви відповідаєте за смерті людей та згорілі будинки! Досить вбивати Луганщину!