У США в різних містах на акції протесту вийшли тисячі людей, незгодних з результатами виборів, які відбулися 3 листопада. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Мирні демонстрації у Вашингтоні вже переросли в зіткнення з поліцією і це призвело до арештів. Крім того, протестувальники застосовували димові шашки.

Протести в США, фото: АР
Протести в США, фото: АР

У Портленді, де раніше був убитий Джордж Флойд, мітингувальники скандували імена людей, убитих правоохоронними органами. Деякі протестувальники були в захисній екіпіровці.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Протести в США, фото: АР
Протести в США, фото: АР

У Сіетлі люди на демонстраціях розмахували транспарантами Black Lives Matter. Протестувальники перекрили рух на деяких дорогах. Також були затримані кілька людей.

За квартал від Білого дому зібралися приблизно 1000 осіб, серед них були представники руху Black Lives Matter.

Ще кілька сотень пройшли частинами центру Вашингтона, блокуючи рух транспорту. Люди кричали: "чиї вулиці? Наші вулиці!"і" якщо ми не отримаємо справедливості, вони не отримають миру!".

Акції протесту влаштували також у Нью-Йорку, Орегоні, Портленді. В інших містах в цілому ситуація після виборів спокійна.

Протести в США, фото: АР
Протести в США, фото: АР

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чортова дюжина Трампа і Байдена, 13 штатів США ще не вирішили за кого віддати голос.

Як повідомляв Знай. ua, Facebook звинуватили у прийнятті однієї зі сторін виборів президента США.

Також Знай. ua писав, що у США завершилося голосування, результати виборів Трампа-Байдена за попередніми підрахунками.