Байден сказав, що цифри говорять про його перемогу у виборах, хоча поки що він не може виступити з остаточною заявою.

Читайте Знай в Google News!

Кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Джо Байден повідомив своїм виборцям, що його команда наразі не готова оголосити про перемогу у виборах, хоча вже і так всім зрозуміло, що вони їх виграють.

Таку заяву Байден зробив під час виступу перед своїми прихильниками в місті Вілмінгтон штату Делавер, повідомляє телеканал FoxNews.

"Наразі ми не можемо виступити з заключною заявою про перемогу, але цифри не залишають нам сумнівів. Ми виграємо ці перегони. Ми готуємося виграти понад 300 голосів виборців", - сказав демократ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Джо Байден, скріншот: YouTube
Джо Байден, скріншот: YouTube

Водночас Байден заявив, що не дозволить зупинити підрахунок голосів. Він зазначив, що на цих виборах його вже підтримали понад 74 мільйонів американців і ця кількість голосів більша, ніж отримував "будь-хто з президентів в історії Сполучених Штатів".

Байден також перерахував штати, по яких ще нема результатів, але де він впевнений у своїй перемозі: Пенсільванія (20 голосів вибірників), Джорджія (16 голосів), Невада (6 голосів) і Арізона (11 голосів).

Разом з тим кандидат в президенти закликав американців бути терпеливими та зберігати спокій після напруженої передвиборчої боротьби.

"Серйозні розбіжності неминучі при демократії, такі розбіжності корисні, вони свідчать про те, що в суспільстві йде активна дискусія, що люди твердо відстоюють свої погляди", - сказав Байден.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в США: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ua писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.